Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 
Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 19

 
 

Marlena i Rafał
Dodano: 2017-10-20
Pobyt od: 2017-10-13 do 2017-10-20 IP: xx.168.106.25
 
 
    

Dużo by opowiadać...po prostu trzeba tam być i zaznać uroku tego magicznego miejsca: cisza, spokó,j przyroda,super gospodarz pan Krzysztof który ma pomysł na prowadzenie i udoskonalenie tego miejsca!!! Poza tym to doskonałe miejsce wypadowe dla osób kochających piesze wycieczki zarówno pi górskich szlakach jak i leśnych ścieżkach. Gorąco polecamy-Szczecinianie!!!


 
 

Ewelina i Marzena
Dodano: 2013-07-30
Pobyt od: 2013-07-27 do 2013-07-29
 
 
    

Wspaniałe miejsce na spędzenie wakacji: spokój,cisza, przyroda- idealne miejsce na relaks i naładowanie akumulatorów; pomimo położenia na uboczu, jest to doskonałe miejsce wypadowe do najbliższych miejscowości turystycznych (Karłów- Szczeliniec, Wambierzyce, Jarków- Ogród Japoński, Adršpach- Skalne Miasto, Duszniki, Kudowa i Polanica Zdrój, Broumov) ; przesympatyczna właścicielka, roztacza miłą i rodzinną atmosferę, zawsze służy pomocą i radą, a do tego serwuje smaczne, domowe posiłki, nie wypuści nikogo głodnego z kuchni; dobrze wyposażona i funkcjonalna kuchnia; pokoje czyściutkie, przytulne i zadbane, łazienka również; w okół domu znajduje się duży ogród z wydzielonym miejscem do gry w siatkówkę, żałujemy, że nie wzięłyśmy piłki, z przyjemnością wrócimy, żeby przetestować boisko. Polecamy!!!


 
 

Ola i Tomek z Wrocławia
Dodano: 2013-04-05
Pobyt od: 2013-03-22 do 2013-03-24
 
 
    

Rewelacyjne miejsce i wspaniali ludzie! Cisza, spokój i domowa atmosfera. Obiady Pani Heli są przepyszne, a Pan Rysiu to dusza towarzystwa. Pokoje jak w hotelach****, a cena stosunkowo niska. Wokół las, a i do miasta 10 minut samochodem. Pozdrawiamy i dziękujemy za gościnę.


 
Krysia i Zbyszek
Dodano: 2011-06-03
Pobyt od: 2011-05-14 do 2011-05-21
 

A my wróciliśmy co dopiero i już chciałoby się jechać z powrotem. Wspaniałe miejsce pełne ciepła i uroku, dzięki ludziom którzy tam mieszkają.Gospodarz Pan Rysio-przewodnik PTTK -artysta związany z tymi okolicami na dobre i na złe, bardzo wesoły człowiek. Pani Helenka - ciepła dobra czuwająca nad wszystkimi(również nad Rysiem)oraz Krzysiu nadworny architekt. Miejsce to jest wspaniałą bazą wypadową do wszystkich najciekawszych miejsc (Wambierzyce, Strzeliniec, Błędne Skały,Góry Stołowe,Polanica, Duszniki itd.. Nie ma co szukać lepszego miejsca, cicho, zielono, swojsko i pyszne obiady domowe. Oczarowani niedawanym pobytem i wędrówkami po pięknych okolicach jeszcze raz POLECAMY!!!!.


 
KASIA I FRANEK PŁACZKOWIE
Dodano: 2010-09-03
Pobyt od: 2010-08-29 do 2010-09-02
 

Sudety ukochałam dawno temu. I ta miłość pozostanie. Wspaniałego Rysia znamy z wycieczek kopalnianych, gdzie dawał popis swoim umiejętnościom jako przewodnik, cudowny gawędziarz, kompan przy ognisku!!! No i wreszcie zawitaliśmy na Jego agroturystykę.Jeśli kochacie ciszę, las, widoki co zapierają dech i chcecie poczuć się jak w domu to przyjeżdżajcie !!! Pani Helena , cudowna osoba, suuuuper gotuje, karmi że hej!!! Moją dietę diabli wzięli. Myślę ,że zobaczymy się za rok . POZDRAWIAM SERDECZNIE ZE SLĄSKA.


 
Anna, Artur, Tosia, Szymon
Dodano: 2010-08-15
 

To znowu my. Anna, Artur, Tośka i Szymon z Częstochowy. I znowu było tak jak sobie wymarzyliśmy. I znowu Pani Helcia była przeciepła, Pan Rysiu przemiły, Pan Krzysio przesympatyczny, a jedzonko przesmaczne (znowu przytyliśmy). I znowu wrócimy. I znowu będziemy zachwyceni i przezadowoleni. Oj dobre to miejsce i wspaniali to ludzie.


 
Justyna i Piotr
Dodano: 2010-07-19
 

Bardzo dziękujemy za wspaniały pobyt p.Helci i p.Ryśkowi. Wszystkim szukającym wytchnienia od zgiełku miejskiego serdecznie polecamy to przepiękne i ciche miejsce. Z serdecznymi pozdrowieniami Kasia - czyli Agnieszka , Wojtuś - czyli Jacek z rodzicami.


 
Halinai Janusz
Dodano: 2009-08-21
 

Wspaniale miejsce bardzo rodzinna atmosfera. Polecam bardzo goraco .Bylem i sam sie przekonalem jak tam jest wspaniale gospodarz super facet gospodyni jeszcze wspanialsza a gotuje ze palce lizac. Jednym slowem wypoczynek udany na 100000%. Nawet nasz pies mial tam wspaniale towarzystwo Reksia i Rico. PS. Rysiu szklo dowiozlem do domu cale, znakomity prezent. Dziekujemy bardzo Halina i Janusz.


 
Anna, Artur, Szymon i Tośka
Dodano: 2009-07-27
 

Byliśmy jedynie dwa tygodnie i wiemy że chcemy tam wracać. Do ludzi - szalonego trochę Rysia, ciepłej Helci i przemiłego Krzysztofa, do miejsca - przeuroczego, do atmosfery - jak w domu. Nie wie kto niebył. Ale nie jedźcie tam wszyscy, bo dla nas miejsca braknie, a chcemy tam wracać w każdej wolnej chwili.


 
Ewa i Borys
Dodano: 2009-06-16
 

Spędziliśmy u Helci 4 dni. Bajkowo, przepięknie. Cisza, spokój, rewelacyjna okolica. Każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie. Gospodarze jedyni w swoim rodzaju, czuliśmy się jak w domu. Zresztą tak jak piszą poprzedni goście tego nie da się opisać w kilku zdaniach, tam trzeba po prostu pojechać!!! Serdecznie pozdrawiamy Pana Rysia, Panią Helę i całą rodzinkę, z pewnością (jak Bóg da !) wrócimy do Was na dłużej w przyszłym roku. Ściskamy


Opinie 1-10 z 19

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie